Zmeriluesi i betonit PC5000C

Funksion Antiristart per mbrojtje nga ndezja e pa kontrolluar
Tub per nxjerjen e pluhurit qe montohet lehte
Njësia e integruar për largimin e pluhurit qe lidhet me fshesën me vakum Makita
Sistemi kontrollues elektronik për lëshim të butë, dhe shpejtësi konstante në kushte të ngarkuara
Susta e madhe on/off, e lehtë për operim