Firma Kushova ! Dyqani online i veglave të punës, pajisjeve dhe makinerive profesionale

Showroom & Dyqan

Vizitoni showroom tonë në Fier, për tu njohur nga afër me veglat, makineritë profesionale dhe

Orari:

7.30-19.30 E hënë e Shtunë.
7.30-14.00 E Dielë

Showroom

Unaza Nuredin Aliu
Pranë Kishës Katolike
Fier, Albania

Dyqani 2

Rruga Brigada 11 Sulmuese
Përballë Raiffeisen Qëndror
Fier, Albania

Lidhuni me ne

Dërgoni mesazh pyetjen tuaj, apo atë çfarë doni të dini për tu furnizuar te ne


    Çfarë po kërkoni te Dyqani Kushova?
    Ju lutemi shkruani fjalën që dëshironi të kërkoni dhe shtypni "enter"