Shara me zinxhir me akumulator DUC353Z

  • Dridhje dhe zhurmë të ulët kur punon
  • Fren elektrik I zinxhirit per siguri me te madhe
  • Shtrëngimi i Zinxhirit pa Çelës
  • Dritare e madhe per kontroll te mire te nivelit te vajit
  • Tregues I gjendjes se baterise
  • Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode