Gershere me akumulator DUP361Z

  • Prerje e butë e ngjajshme me gërshërët e dorës
  • Thika shumë e prehtë në formë harku me cillësi të integruar Japonez
  • Përshtatja e hapjes së thikës, hapja e thikës mund të përshtatet në 2 faza sipas madhësis së degëve
  • Kutia për kontroll, dy akumulator dhe Kontrolluesi mund të ruhet në çantën e shpinës
  • Kompakt dhe e manovrueshme për përdorim në hapsira të ngushta