Trapani me akumulator DDF481RFE

 • Përdredhja Maks. shtrënguese në këtë klasë (125 Nm)
 • Motori BL pa karboncina (BLDC) prodhimi i energjisë është më efektiv se sa motori DC me karboncina
 • Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës
 • Mandrino pa çelës lejon instalimin e lehtë të puntos dhe largimin e saj me një dorë
 • Konstruksion metalik I ingranazheve per transmesion te sigurte dhe rezistent ndaj pluhurit
 • Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
 • Celes per shpejtesi te ndryshueshme
 • Llampe LED me funksion para dhe pasndricues
 • E qendrueshme per pune te gjate ne saje te motorit BLDC
 • Antipluhur dhe rrjedhje te ujit per punime ne ambiente te jashtme
 • Doreza ansore për kontroll më të mirë nga operatori
 • Tregues I gjendjes se baterise