Korrese me fije me akumulator DUR366LZ

  • Motori BL pa karboncina (BLDC) prodhimi i energjisë është më efektiv se sa motori DC me karboncina
  • Antipluhur dhe rrjedhje te ujit per punime ne ambiente te jashtme
  • Qark mbrojtës i akumulatorit nga mbingarkesa, nga temperatura
  • Copat e barit mund të largohen me rrotullimin e mbrapsht të vegëls prerëse