Sharra disk me akumulator DHS710Z

  • Funksion per fryrje te tallashit per pamje maksimale
  • Njësia e integruar për largimin e pluhurit qe lidhet me fshesën me vakum Makita
  • Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës
  • Vend per vendosjen e celesit hexagonal per komoditet
  • Lamba LED paraqet mbingarkesë
  • Fren elektrik I I goditesit
  • Ndalues në 45°