Trapani pneumatik me akumulator DHR165RFE

Doreza ergonomike për manovrim të lehtë
2 Funksione operuese – vetëm rrotullim, trapan me rrotullim
Celes me funksion para dhe prapa
Llampe LED me funksion para dhe pasndricues
Kufizuesi I momentit te rrotullimit per mbrojtje te operatorit