Shara me zinxhir me akumulator DUC252Z

Dridhje dhe zhurmë të ulët kur punon
Fren elektrik I zinxhirit per siguri me te madhe
Shtrëngimi i Zinxhirit pa Çelës
Dritare e madhe per kontroll te mire te nivelit te vajit
Tregues I gjendjes se baterise
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode