Trapani pneumatik me akumulator DHR263RF2

3 procese pune, shpim pa goditje, shpim me goditje dhe procesi dalte
Mekanizem I pozicionimit te daltes ne 40 pozicione ne 360 grade
Doreze kunder rreshqitjes , ergonomike , dhe komode
Kufizuesi I momentit te rrotullimit per mbrojtje te operatorit
Antipluhur dhe rrjedhje te ujit per punime ne ambiente te jashtme
Llampe LED me funksion para dhe pasndricues