Matrapiku shpues elektronik HR2800

2 Funksione operuese – vetëm rrotullim, trapan me rrotullim
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Kufizuesi I momentit te rrotullimit per mbrojtje te operatorit
Mbrojtes I madh nga goditjet
Mandrina me një të prekur për ndërrimin e lehtët të puntos
Shasia e motorit ne forme L shkurton distancen mes dorezes dhe shares per punim me te lehte
Me efikasitet më të lartë në klasën e saj për shpuarje dhe ashkëlim