Vidiatori me karikator me akumulator DFR550Z

Vegel kunder menjanimit , mbron vidhat nga perdredhja
Udhezues I palosshem per shiritin e vidhave
Bashkuesi pa zhurme me qendrueshmeri te larte dhe efikas ne perdorim
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Udhezues I vides kunder bllokimit
Konstruksioni për mbrotje nga pluhuri
Celesi prapavajtës i operueshme me një dorë