Kapësja me akumulator DST221Z

  • Rregullimi i thellësisë
  • Leva e shkrepjes e pershtatshme per te kryer goditje te shpejta
  • Dritare per kontrollin e kapeseve ne magazine
  • Susta e dyfishtë mbrojtëse për operim të sigurt parandalon gjuatjen aksidentale
  • Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
  • Magazine per kapese te zakonshme siguron mbushje dhe ushqim te harmonizuar te kapeseve