Trapani i gdhendjes/cpimit MICROMOT 60/EF

Categories: ,

Përshkrim

Kontroll elektronik i shpejtësisë pafundësisht të ndryshueshëm dhe fuqi të lartë të motorit edhe në shpejtësi më të ulëta. Përfshihen gjashtë koletë çeliku MICROMOT (një nga 1 – 1.5 – 2 – 2.4 – 3 dhe 3.2 mm).

Me kapëse pa çelës për bosht nga 0,3 – 3,2 mm. Veçanërisht e dobishme kur punoni me copa dhe prerëse me diametra të ndryshëm të grykes p.sh. Stërvitje HSS. Vegla mund të përdoret edhe me maje çeliku MICROMOT. Specifikime të tjera teknike dhe dizajn të njëjtë me MICROMOT 60/E të përshkruara më sipër.