Adaptor MICROMOT NG 2/E

Categories: ,

Përshkrim

Shtresë NORYL (rezistente ndaj nxehtësisë – një domosdoshmëri për rrethimet e transformatorit).

Prizë e polarizuar për spinen MICROMOT. LED i kuq tregon gatishmërinë për përdorim. Elementi PTC (Koeficienti pozitiv i temperaturës) parandalon mbingarkimin (dhe mjeti i futur në prizë nuk do të riniset automatikisht). Pas ftohjes, spina duhet të shkëputet për një kohë të shkurtër për të rivendosur përshtatësin. Me vrima për ruajtjen e copave. Mbështetja e mjeteve të palosshme ofron një vend të sigurt për mbajtjen gati të veglave MICROMOT. Kontroll i ndryshueshëm i shpejtësisë me efekt reagimi për rregullimin e shpejtësisë së bitit për t’iu përshtatur punës, si dhe sigurimin e çift rrotullues të lartë në shpejtësi të ulëta.

Të dhënat teknike:
230 V. Furnizon 2A në qark të hapur 16 volt dhe 12 volt nën ngarkesë. Pesha 1000g. Izolimi i klasës 2.

NR 28 707