Zmerilues me rrip BS/E

Për mbarim të formës, lyerje, lustrim të imët (sipërfaqe të sheshta). Gjithashtu për heqjen e metalit, heqjen e bojës dhe lëmim.

Përshkrim

Kokë prej alumini të derdhur për qëndrueshmëri të lartë dhe montim preciz të kushinetave. Strehimi kryesor i bërë nga POLYAMIDI i përforcuar me fibra xhami. Kontroll elektronik i shpejtësisë së ndryshueshme (valë të plotë). Kompletuar me 2 rripa grryes me 2 off 80 dhe 2 off 180. Ruhet në mënyrë të sigurt në një kuti tërheqëse dhe jashtëzakonisht të qëndrueshme të bërë nga polipropileni i cilësisë së lartë.

Koka rrotullohet me 60°.

Zemra e veglave tona precize MICROMOT për 230 V: motori special i rrymës direkte (DC).

Për çdo punë në tavolinën e punës ne rekomandojmë përdorimin e veglave tona të lidhura me rrjetin. Ato janë të lehta, të lehta për t’u trajtuar (më të shkurtra) dhe nuk kufizohen në kohën e funksionimit.

Të dhënat teknike:
230 V. 80 W. Madhësia e rripit 10 x 330 mm (zona e përdorshme e lëmimit 10 x 110 mm). Shpejtësia e rripit 225 – 450m/min. Gjatësia 350 mm. Pesha 650g. I izoluar për klasën 2.