Grirës/mulli i drejtë me qafë të gjatë LBS/E

Përshkrim

Kokë prej alumini të derdhur me qafë boshti 75 mm të gjatë (dhe qafe MICROMOT 20 mm).
Kështu ideale për bluarje të brendshme dhe përdorim në slota dhe kanale.

Kushineta me dy rreshta me topa. Bosht prej çeliku të bluar me butonin e kyçjes për ndërrim të shpejtë të prerësit. Motor DC i veçantë i balancuar, i fuqishëm, i qetë dhe afatgjatë. Kontroll elektronik i shpejtësisë së ndryshueshme (valë të plotë). Strehimi kryesor prej POLIAMIDE të përforcuar me fibra xhami. Koletë MICROMOT (1.0 – 1.5 – 2.0 – 2.4 – 3.0 dhe 3.2 mm). Ruhet në mënyrë të sigurt në një kuti tërheqëse dhe jashtëzakonisht të qëndrueshme të bërë nga polipropileni i cilësisë së lartë.

Zemra e veglave tona precize MICROMOT për 230 V: motori special i rrymës direkte (DC).

Të dhënat teknike:
230 V. 100 W. 5000 – 22000/min. Gjatësia 300 mm. Pesha 630g. I izoluar për klasën 2.