Grirës me kënd me qafë të gjatë LHW

Përshkrim

Për prerjen, përpunimin e ashpër, bluarjen dhe gdhendjen e drurit. Motor DC i veçantë i balancuar, i fuqishëm, i qetë dhe afatgjatë. Kokë e qëndrueshme e bërë nga POLYAMIDI i përforcuar me fibra xhami. Përfshihen një disk bluarje zmeril (zhavorri 60), një disk lëmues me ventilator (zhavorri 100) dhe një disk prerës i përforcuar. Ruhet në mënyrë të sigurt në një kuti tërheqëse dhe jashtëzakonisht të qëndrueshme të bërë nga polipropileni.

Zemra e veglave tona precize MICROMOT për 230 V: motori special i rrymës direkte (DC).

Për çdo punë në tavolinën e punës ne rekomandojmë përdorimin e veglave tona të lidhura me rrjetin. Ato janë të lehta, të lehta për t’u trajtuar (më të shkurtra) dhe nuk kufizohen në kohën e funksionimit.

Të dhënat teknike:
230 V. 100 W. 15,000 rpm. Diametri i diskut 50 mm me interval 10 mm. Gjatësia 270 mm. Pesha 550g. Koha e funksionimit më pak se 1 sekondë. I izoluar për klasën 2.