Makinë shpimi/gdhendje precize FBS 12/EF

Përshkrim

Për shpime precize, bluarje, lëmim, lustrim, furçë, shkurresë, gdhendje, gdhendje dhe prerje.

Përfshin çakun pa çelës (kapaciteti 0,3 – 3,2 mm). Një kushinetë me topa precize minimizon levizjen anësore. Butoni i kyçjes së boshtit për ndryshimin e bitave shmang nevojën për çelësa. Kokë boshti të zhytur për futjen e kokave të çelikut MICROMOT. Motor i veçantë, i balancuar, me zhurmë të ulët DC me jetëgjatësi të lartë. Kontroll i ndryshueshëm i shpejtësisë me efekt reagimi (fuqi e lartë e motorit në zonën e rrotullimeve më të ulëta). Strehimi prej POLYAMIDI i përforcuar me fibra xhami. Për funksionimin, ne rekomandojmë përdorimin e përshtatësve të rrjetit MICROMOT me një nivel fuqie prej të paktën 2A.

Të dhënat teknike:
Tension direkt 12 – 18V. 100 W. Goditje 3000 – 15000 rpm. Gjatësia 185 mm. Pesha 450g.