Shara me zinxhir me akumulator Makita DUC355Z

  • Dridhje dhe zhurmë të ulët kur punon
  • Vajosje efikase e zinxhirit, sasi vaji e llogaritur per nje bateri te plote
  • Dadot shtrënguese parandalojnë humbjen e dadove
  • Frenim elektrik I zinxhirit per siguri me te madhe
  • Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode

Përshkrim

Tensioni i akumulatorit 18 + 18 V – LXT
Kapaciteti i akumulatorit 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
Lloji i Akumulatorit Li-ion
Kapaciteti i rezervuarit të vajit 0,2 l
Hapi i zinxhirit 3/8 “
Gjerësia e kanalit 1,1 mm
Gjatesia e lames 350 mm
Shpejtësia e zinxhirt 0 – 20 m/s
Zhurma: presioni i tingullit 87,7 dB(A)
Zhurma: fuqia e tingullit 100,4 dB(A)
Zhurma: pasiguria (K) 2,0 dB(A)
Vibrimi: prerej me sharrë 5,3 m/s²
Vibrimi: pasiguria (K) 1,5 m/s²
Dimensionet (G x G x L) 762 x 211 x 235 mm
Pesha (EPTA) 5,4 kg