Prerës MICRO MIC

Kategoria:

Përshkrim

Për prerjen e drurit, plastikës, plastikës së përforcuar me fibra qelqi, letrës, kartonit, fletëve dhe materialeve të ngjashme. Me gjerësi prerjeje 0.5mm.

Strehimi prej POLYAMIDI i përforcuar me fibra xhami. Ingranazhet prej çeliku të kalitur. MIC bën të mundur “zhytjen” në sipërfaqen e pjesës së punës (p.sh. për prerjet). Mbrojtësi i diskut prerës lëviz automatikisht lart gjatë prerjes.

Të dhënat teknike:
230 V. 40 W. 20,000 rpm. Thellësia maksimale e prerjes 4 mm. Gjerësia e prerjes 0.5 mm. Pesha përafërsisht. 300 gr. I izoluar për klasën 2.