Set saldimi me gaz MICROFLAM MGS

Përshkrim

Për punë me flakë të hapur ose me njësi katalizator në kombinim me adaptorë. Për saldim, prerje të nxehtë, djegie druri dhe tkurrje të mëngëve.

Çakmak elektronik piezo kristal me çelës të sigurt të rrjedhës së gazit ndezës/fikje. Furnizimi me gaz dhe ajër i kontrollueshëm individualisht. Saldim i fortë i pjesëve delikate me temperaturë flake deri në 1300 °C. Kur punoni me majë deri në 500 °C. Rezervuari i madh i gazit (20 ml) për punë të gjatë të vazhdueshme. Rimbushet me fishekë standarde butani për çakmakë.

Këshilla për përshtatësin: thikë e madhe për gërvishtje dylli/llak për riparime në dru, thikë e nxehtë për prerjen e fletës plastike edhe më të trashë, 2 majë për djegie druri (me kënd dhe me majë të sheshtë), një majë saldimi, një hundë e rrumbullakët për punë me ajër të nxehtë si dhe një për mëngët që tkurren nga nxehtësia.

Përfshihen gjithashtu: Kallaj për saldim, tabaka pikuese me sfungjer dhe çelës 7 mm me fund të hapur për shtrëngimin e majave të përshtatësit. Paketuar në kuti plastike me tabaka të qëndrueshme PP. Çdo pjesë gjen vendin e vet!