Pajisja e gdhendjes me motor MSG

Kategoria:

Përshkrim

Është gjithashtu e mundur të përpunohet suva. Motor DC i veçantë, i balancuar, me zhurmë të ulët me jetëgjatësi ekstreme të lartë. Koka ingranazhit e bërë nga alumini i derdhur. Kasa kryesore prej POLIAMIDE të përforcuar me fibra xhami. Përfshihen tre thika japoneze të cilësisë së lartë të bëra nga bimetal (formë U, formë V dhe teh i sheshtë). Në një kuti tërheqëse dhe jashtëzakonisht të qëndrueshme të bërë nga polipropileni i cilësisë së lartë.

Zemra e veglave tona precize MICROMOT për 230 V: motori special i rrymës direkte (DC).

Të dhënat teknike:
230 V. 50 W. Shpejtësia e goditjes 11,000 rpm. Gjatësia 230 mm. Pesha 680g. Izolimi i klasës 2.