Mulliri/njësia e shpimit MICROMOT 230/E

Paketuar në një kuti plastike tërheqëse. Përfshirë 34 copa dhe prerëse cilësore industriale dhe 6 qafa çeliku MICROMOT.

Kategoria:

Përshkrim

Për shpim, bluarje, lustrim, furçë, prerje dhe gdhendje. Kasa jashtëzakonisht e hollë (prej POLYAMIDE të përforcuar me fibra xhami) me një zonë të butë të kapjes së komponentëve mundëson që njësia të trajtohet me dy gishta (kapje stilolapsi).

Me një diametër prej vetëm 37 mm dhe një peshë prej vetëm 270 g, ai ofron trajtim të përshtatshëm në klasën e tij! Motori special i balancuar DC. I qetë dhe jashtëzakonisht afatgjatë. Kontroll elektronik i shpejtësisë për shpejtësi nga 6000 deri në 22000 rpm. Bosht me top. Qafe çeliku MICROMOT me cilësi të lartë: Edhe boshtet më të vogla mbërthehen me saktësi. Asnjë kërcitje apo dridhje e copave dhe prerësve. Boshti për shkëmbimin e veglave mund të kyçet me shtypjen e një butoni. Jakë standarde 20 mm për përdorim me mbajtëset e stërvitjes MICROMOT dhe mbajtëset horizontale. Përfshirë 34 copa dhe prerëse cilësore industriale, 6 Qafa çeliku MICROMOT (1 secila nga 1 – 1,5 – 2 – 2,4 – 3 dhe 3,2 mm). Çdo gjë e gjen vendin e saj në kutinë te bukur plastike.

Të dhënat teknike:
230 V. 80 W. 6.000 – 22.000 rpm. Pesha 270g. I izoluar për klasën 2.