Lëmues delta OZI/E

E vogël por efikase: Për grirjen e sipërfaqeve në pika shumë të ngushta, p.sh. qoshet, anët dhe zonat e paarritshme. Me fiksim me grep dhe unazë për ndryshim të shpejtë gërryes.

Categories: ,

Përshkrim

Lëvizja lëkundëse siguron funksionim të qete pa zhurme dhe lejon me aksesorët e disponueshëm edhe prerjen si dhe prerjen me zhytje. Shpejtësia e ndryshueshme siguron shpejtësinë e duhur për çdo material. Motor i veçantë, i balancuar, me zhurmë të ulët DC me jetëgjatësi të lartë. Hapesira kryesore prej POLIAMIDE të përforcuar me fibra xhami. Furnizohet me një teh sharre zhytjeje HSS (gjerësia 14 mm) dhe 10 secila mbulesa lëmimi me zmeriluese 80, 150 dhe 240. Në një kase tërheqës.

Zemra e veglave tona precize MICROMOT për 230 V: motori special i rrymës direkte (DC).

Të dhënat teknike:
230 V. 80 W. Frekuenca e lëmimit prej 5,000 – 12,000 rpm. Gjatësia 230 mm. Pesha 550g. I izoluar për klasën 2.