Baza e vije gdhendesi PROXXON OFV

Kategoria:

Përshkrim

Për njësitë MICROMOT me jakë standarde 20 mm. Për prerje, brazda bluarjeje dhe skaje bluarjeje.

Pavarësisht nëse me ndalesë kufitare paralele (maksimumi i grykes 150 mm), për frezim rrethor me kunj qendrimi (100 – 400 mm) ose me dorë të lirë. Nga alumini i derdhur me sipërfaqe mbajtëse të bluar në rrafsh. Kontroll i rregullueshëm i thellësisë me goditje të parazgjedhur. Gjithashtu ideale si udhëzues shpimi për pjesët e rrumbullakëta përmes prizmit në pllakën drejtuese.

Set prerës me ruter druri HSS 10 copë
Secila nga një: Prerës me çarje Ø 3,2 – 4,8 dhe 6,5, prerës me rrumbullakim Ø 6,4, prestar me fole V Ø 6,5, prestar i kombinuar 6,5/2,5, grimca e kutisë së bërthamës R 3,2, prerëse me rebate 6,4, prerëse buzë me kunja 5, prerëse këndore °. Paketuar mirë në kuti druri.