Njësia e frezimit/shpimit me kënd e qafë të gjatë LWB/E

Qafë e gjatë dhe e hollë boshti për të punuar në zona të vështira për t’u arritur (përfshirë format e zgavra).

Përshkrim

Gjithashtu i përshtatshëm për ndarjen e saktë me kënd të shufrave. Me një motor të veçantë të balancuar, të fuqishëm, të qetë dhe rezistent DC. Rpm pafundësisht të ndryshueshme (elektronikë me valë të plotë). Pjesa kryesore është bërë nga POLYAMIDI i përforcuar me fibra xhami. Ruhet në mënyrë të sigurt në një kase jashtëzakonisht të qëndrueshme të bërë nga polipropileni i cilësisë së lartë. Me koletë çeliku të ngurtësuar MICROMOT (1.0 – 1.5 – 2.0 – 2.4 – 3.0 dhe 3.2 mm).

Zemra e veglave tona precize MICROMOT për 230 V: motori special i rrymës direkte (DC).

Të dhënat teknike:
230 V. 100 W. 3000 – 15000 rpm. Gjatësia 270 mm. Pesha 550g. I izoluar për klasën 2.