Trapani godites HP2051H

Shasi e hollë e dizajnuar për manovrueshmëri më të mirë
Kufizuesi I momentit te rrotullimit per mbrojtje te operatorit
Doreze e harmonizuar per pune eficente
Buton bllokues per pune te vazhdueshme
Mandrino pa çelës lejon instalimin e lehtë të puntos dhe largimin e saj me një dorë
Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata
Celes me funksion para dhe prapa

Categories: , Tag: