Sharra terheqese me kend LS1216

DXT ( Teknologji e prerjes se sakte ne thellesi )
Mekanizem me reshqitje te dyfishte , pa vibrime , me precizion
Udhezues I dyfishte reshqites
Fren elektrik I shpejte por I bute
Shkallezime te medha per lexim te lehte te kendeve
Mbyllës i shpejtë dhe i saktë i këndit mitër. Këndi mitër mund të mbyllet/hapet thjeshtë duke rrotulluar gungën 90 shkallë
Shpejtësia e shkëlqyeshme e nxjerrjes se pluhurit

Categories: , Tag: