Mikseri UT2204

Mikser i rëndë dhe me rrotullime të larta
Kapaku i pluhurit me sukses mbron motorin dhe pjesët e trasmisionit
Ideale për perzierjen e bojrave dhe llacit
Llampa paralajmeruese tregon problemet me kabllin , karboncinat ose motorin
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode

Categories: , Tag: