Mikseri UT1401

Mikser për përzierjen e gipsit, llacit dhe materialeve tjera
Mikser jashtzakonisht i gjithanshëm
Shufra për përzierje deri në 140 mm
Mundëson përzierjen e materialeve deri në 50 kg
Dizajn I forte per pune te renda

Kategoria: , Tag: