Matrapiku shpues elektronik HR4501C

  • 2 Funksione operuese – vetëm rrotullim, trapan me rrotullim
  • Dy celesa On / Of per pozicionin dalte
  • Mandrina me një të prekur për ndërrimin e lehtët të puntos
  • Kufizuesi I momentit te rrotullimit per mbrojtje te operatorit
  • Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
  • Leva e nderimit ne pjesen e siperme mrohet ku leshojme veglen pa kujdes ne toke
  • Karboncina te gjata për jetë më të gjatë
  • Llampe LED ndizet para se motori te filloje punen per precizion maksimal