Lustrues këndi WP/E

Kategoria:

Përshkrim

Lëvizje rrotulluese për lustrim efikas dhe për pastrim, heqjen e ndryshkut dhe “prekjet e fundit” pas llakimit.

Motor special i balancuar, i fuqishëm, i qetë dhe me jetëgjatësi. Ingranazh i qetë planetar në strehë prej alumini të derdhur dhe kontroll i vazhdueshëm i shpejtësisë (elektronikë me valë të plotë) për shpejtësi të ulëta dhe konstante edhe gjatë presionit të lartë të kontaktit. Strehimi kryesor prej POLYAMIDE të përforcuar me fibra xhami me përbërës të butë.

Ruhet në mënyrë të sigurt në këllëf elegant prej polipropileni të cilësisë së lartë me pajisje origjinale për përdorim të menjëhershëm: Mbështetje me shkumë Ø 50 mm me fiksim me grep dhe unazë, sfungjer lustrimi (mesatar i fortë), disk lustrimi leshi qengjit, shami lustruese (mesatar i fortë), 12 lëmues disqe K 2000, emulsioni lustrues SONAX me dy faza për rinovimin e bojës (2x 25 ml), si dhe një leckë mikrofibre.

Zemra e veglave tona precize MICROMOT për 230 V: motori special i rrymës direkte (DC).

Të dhënat teknike:
230 V. 100 W. 800 – 2800 rpm Gjatësia 270 mm. Pesha 720g. I izoluar për klasën 2.