Lëmues cilindër WAS/E

Kategoria:

Përshkrim

Për bluarjen dhe përfundimin e çelikut, metaleve me ngjyra dhe sipërfaqeve prej çeliku inox.

Për bluarje, furçë, mbarim satin, por edhe pastrim. Me cilindër kompakt leckë bluarjeje (Ø 50 x 30 mm). Motor special DC i balancuar me kontroll të shpejtësisë pafundësisht të ndryshueshme për punë specifike për materialin dhe shpejtësi konstante edhe në presion të lartë bluarjeje. Koka e ingranazhit e bërë nga alumini i derdhur, Kasa kryesore prej POLYAMIDI të përforcuar me fibra xhami. Me rul mbarimi saten “mesatar” dhe secili cilindër bluarjeje 120 grish dhe 240 grish. Në kase me cilësi të lartë.

Të dhënat teknike:
230 V. 100 W. Shpejtësia e boshtit 800 – 2800/min. Gjatësia 270 mm. Pesha 900g. I izoluar për klasën 2.