Karikues Baterie dhe ndezës CLASS BOOSTER 350E

Tensioni i hyrjes (Volt 50-60Hz AC): 1 Ph – 230V
Tensioni nominal i baterisë (Volt): 12 / 24 V
Fuqia (kW): 1,1 / 7,3 kW
Rryma mesatare e karikimit (Amp): 20A
Rryma efektive e karikimit (Amp): 35A
Kapaciteti i baterisë (Ah min/maks): 30 / 400 Ah
Llojet e baterive: Automobilistik: Pb (WET – AGM)
Pozicionet e karikimit (N°): 4
Rryma përforcuese (Amp 0 Volt CC): 300A
Rryma e rritjes (Amp 1 Volt / EL): 220A
Pesha kg ≅: 15.5
Dimensioni, gjerësia-thellësia-lartësia (mm): 280 x 370 x 650
KODI INFO LOGJISTIK : 353700
Barkodi: 8011399011487
Dimensioni i paketës, gjerësia-thellësia-lartësia (mm): 595 x 310 x 265
Pesha e paketimit kg: 18.1

Kategoria: ,

Përshkrim

Karikues baterie me rrota dhe startues i shpejtë
Bateria 12 – 24 Volt, 30 > 400 Ah

Ngarkuesit e baterive dhe motori

I përshtatshëm për karikimin e baterive të plumbit: i lagësht dhe pa mirëmbajtje, AGM, Start & Stop
Ndryshim gradimi aktual i karikimit
Mbrojtje nga mbingarkesa
Inversionet e mbrojtjes së polaritetit
Mbrojtja nga qarqet e shkurtra
Ndërprerës manual i karikimit