Saldatrice 3 fazore industriale elektrode DECA P-ARC Lab 526

Gjeneratorët elektromekanikë për saldimin e linjës P-ARC janë oferta klasike e sistemeve të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Ato janë zgjedhja ideale për zejtarët, farkëtarët, punëtorët e mirëmbajtjes dhe zdrukthtaritë e rënda. Ato plotësojnë nevojat profesionale dhe të specializuara të saldimit dhe janë të garantuara nga marka e ekselencës LAB. Projektuar dhe prodhuar me kujdes në fabrikat deca në San Marino.

P-ARC 526 LAB jep 260 Amper rrymë të drejtpërdrejtë në elektrodat e saldimit nga 1,6 deri në 5,0 mm në diametër. Saldimet me rutil dhe elektroda të veshura bazë në metale të ndryshme: çelik, inox, gizë etj. Tensioni i furnizimit me energji elektrike është njëfazor në 230/400 Volt.

P-ARC 526 LAB është i lehtë për t’u përdorur:

Rregullimi i vazhdueshëm i rrymës së saldimit.
Ventilim i detyruar.

Kodi: 227400
Pajisjet: vetëm burimi i energjisë, DX 50 mm2

Kategoria: ,

Përshkrim

Gama e rrymës së saldimit (Amp): 45 – 260A
Cikli i punës (Amp) (EN 60974-1 40°C): 180A – 35%
120A – 60%
Tensioni i qarkut të hapur (Volt): 63 – 74V
Tensioni i hyrjes (50/60 Hz): 3 Ph – 230/400V
Fuqia e absorbuar 60% / Maksimumi: 3,5 / 9 kW
Siguresa (Amp): 32/20A
ELETTRODAT ::
Rutil: Ø 1,6 – 5,0 mm
Bazë: Ø 2,0 – 5,0 mm
Lidhja e daljes: DX 50 mm2
Mbrojtja termostatike: nr
Pesha kg ≅: 57,5
Përmasat (mm): 778 x 488 x 615
TIPARET::
Ftohja e ventilatorit: po
Rregullore pa hapa: po
KODI INFO LOGJISTIK: 227400
Barkodi: 8011399024005
Dimensioni i paketës, gjerësia-thellësia-lartësia (mm): 760 x 370 x 460
Pesha e paketimit kg: 59
Copa për paletë: 9