Saldatrice elektronike 3 fazore 250A Deca I-ARC 525 LAB 3PH

Burimi i energjisë së saldimit I-ARC 525 LAB është ideal për mirëmbajtje, zdrukthtari dhe punë ndërtimi. Ai plotëson nevojat profesionale dhe të specializuara të saldimit dhe është i garantuar nga marka e ekselencës LAB. Projektuar dhe ndërtuar me kujdes në fabrikat tona në San Marino.

Modeli I-ARC 525 LAB jep 250 Amper në rrymë direkte si në MMA ashtu edhe në TIG. Saldimet me elektroda rutile, bazë dhe të veshura me TIG LIFT në metale të ndryshme: çelik, çelik inox, gize, etj. Një ekran dhe rregullim aktual janë integruar në panelin e sofistikuar të kontrollit të vlerave të saldimit dhe fillimit të nxehtë dhe forcës së harkut, për të marrë performancë optimale në të gjitha kushtet e saldimit. Tensioni i furnizimit me energji elektrike është trefazor 400 Volt dhe është gjithashtu i pajisur me mbrojtje speciale të hyrjes që lejojnë ruajtjen e performancës adekuate të saldimit edhe në rastin e furnizimit me energji jo optimale. Veçori veçanërisht e dobishme për ata që shpesh punojnë duke u lidhur me gjeneratorët e motoçikletave (shih tabelën e karakteristikave).

I-ARC 525 LAB është i lehtë për t’u përdorur falë sistemeve të ndihmës së saldimit:

Zgjedhës saldimi: MMA / TIG LIFT.
Fillimi i nxehtë: lehtëson goditjen e harkut.
Forca e rregullueshme e harkut: për të marrë një saldim optimal me secilën elektrodë është e mundur të rregulloni rritjen e përkohshme të rrymës kur harku elektrik bëhet i shkurtër.
Kundër ngjitjes: ju lejon të shkëputni me lehtësi elektrodën nëse ajo mbetet e ngjitur në copë.
VRD (pajisja e reduktimit të tensionit): reduktim i tensionit pa ngarkesë për të reduktuar rrezikun e goditjeve elektrike në mjedise të veçanta.

Kategoria: ,

Përshkrim

Gama e rrymës së saldimit (Amp): 10 – 250A
Cikli i punës (Amp) (EN 60974-1 40°C): MMA DC: (230A – 25%) (150A – 60%)
TIG DC: (230A – 25%) (160A – 60%)
Tensioni i qarkut të hapur (Volt): 85V
Tensioni i hyrjes (50/60 Hz): 3 Ph – 400V
Fuqia e absorbuar 60% / Maksimumi: 4 / 8,0 kW
Siguresa (Amp): 10A
Gjeneratori: +/- 30% (12 kW)
ELETTRODAT ::
Rutil: Ø 1,6 – 5,0 mm
Bazë: Ø 1,6 – 5,0 mm
TIG: Ø 1,0 – 4,0 mm
Lidhja e daljes: DX 50 mm2
Mbrojtja termostatike: po
Pesha kg ≅: 10,7
Përmasat (mm): 450 x 210 x 365
TIPARET::
Ftohja e ventilatorit: po
Nisja e nxehtë (MMA): E rregullueshme
Forca e harkut (MMA): E rregullueshme
Kundër ngjitjes (MMA/TIG): MMA
TIG Lift: po
KODI INFO LOGJISTIK: 286600
Barkodi: 8011399034356
Dimensioni i paketës, gjerësia-thellësia-lartësia (mm): 525 x 275 x 450
Pesha e paketimit kg: 11.8