Saldatrice inverter DECA 180A I-ARC 318 LAB

Burimet e fuqisë së saldimit të linjës I-ARC 300 LAB janë ideale për punë mirëmbajtjeje, zdrukthtari të lehta dhe për sektorin e ndërtimit. Ato plotësojnë nevojat profesionale dhe të specializuara të saldimit dhe janë të garantuara nga marka e ekselencës LAB. Projektuar dhe prodhuar me kujdes në fabrikat tona në San Marino.

Të gjitha modelet kanë sistemin ekskluziv të ventilimit CONVAIR COOLING SYSTEM që i bën ato veçanërisht të qëndrueshme dhe të qëndrueshme falë temperaturës së reduktuar të funksionimit të transformatorit. Ato janë gjithashtu të pajisura me mbrojtje speciale të hyrjes që lejojnë ruajtjen e performancës adekuate të saldimit edhe në rast të një furnizimi jo optimal me energji elektrike. Veçori veçanërisht e dobishme për ata që shpesh punojnë duke u lidhur me gjeneratorët e motoçikletave (shih tabelën e karakteristikave).

I-ARC 318 LAB jep 180 Amper në rrymë të vazhdueshme për elektrodat e saldimit nga 1,6 deri në 4,0 mm në diametër. Saldimet me rutil dhe elektroda të veshura bazë në metale të ndryshme: çelik, inox, gize etj. dhe me pishtarin e duhur ju lejon të saldoni në modalitetin TIG me goditje me hark “gërvishtje”.

I-ARC 318 LAB është i lehtë për t’u përdorur falë sistemeve të ndihmës së saldimit:

Fillimi i nxehtë: lehtëson goditjen e harkut.
Forca e harkut: ndihmon në parandalimin e ngjitjes së elektrodës në pjesën e punës duke rritur përkohësisht rrymën kur harku elektrik bëhet shumë i shkurtër.
Kundër ngjitjes: ju lejon të shkëputni me lehtësi elektrodën nëse ajo mbetet e ngjitur në copë.

Categories: ,

Përshkrim

Gama e rrymës së saldimit (Amp): 10 – 180A
Cikli i punës (Amp) (përdorimi DECA në 20 ° C): 180A – 67%
160A -80%
Cikli i punës (Amp) (EN 60974-1 40 ° C): 180A – 20%
130A – 60%
Tensioni i qarkut të hapur (Volt): 92V
Tensioni i hyrjes (50/60 Hz): 1 Ph – 230V
Fuqia e absorbuar 60% / Maksimumi: 3.3 / 5.4 kW
Siguresa (Amp): 25A
Gjeneratori: +/- 30% (7kW)
ELETTRODAT::
Rutil: Ø 1,6 – 4,0 mm
Bazë: Ø 2,0 – 4,0 mm
TIG: Ø 1,0 – 4,0 mm
Lidhja e daljes: DX 25 mm2
Mbrojtja termostatike: po
Pesha kg ≅: 5.3
Përmasat (mm): 365 x 160 x 273
TIPARET::
Ftohja me ventilator: Sistemi i ftohjes Convair
Fillimi i nxehtë: po
Kundër ngjitjes: po
Forca e harkut: po
TIG Scratch: po
KODI INFO LOGJISTIK: 285880
Barkodi: 8011399031829
Dimensioni i paketës, Gjerësia-Thellësia- Lartësia (mm): 490 x 200 x 390
Pesha e paketimit kg: 9.25
Copë për paletë: 32
KODI INFO LOGJISTIK: 285800
Barkodi: 8011399032130
Dimensioni i paketës, Gjerësia-Thellësia- Lartësia (mm): 420 x 175 x 295
Pesha e paketimit kg: 5.72
Copa për paletë: 60