Saldatrice elktronike DECA SIL 415

Burimet e energjisë së saldimit të linjës SIL janë kompakte dhe të lehta për t’u perdorur, ideale për punë të vogla mirëmbajtjeje. Një produkt i besueshëm dhe i qëndrueshëm, i projektuar dhe prodhuar me kujdes në fabrikat tona në San Marino.

SIL 415 jep 150 Amps në rrymë të drejtpërdrejtë në elektrodat e saldimit nga 1,6 deri në 4,0 mm në diametër. Saldimet me rutil dhe elektroda të veshura bazë në metale të ndryshme: çelik, inox, gize etj.

Me pishtarin special ju lejon të saldoni në modalitetin TIG me ndezje me hark “gërvishtje”.

Ka një konsum të ulët të energjisë: mund të përdoret me fuqi të reduktuara të instaluara dhe të lidhet me një gjenerator motorik (shih tabelën e karakteristikave).

SIL 415 është i lehtë për t’u përdorur falë sistemeve të ndihmës së saldimit:

Fillimi i nxehtë: Lehtëson goditjen e harkut.
Forca e harkut: parashikon ngjitjen e elektrodës në copë duke rritur përkohësisht rrymën kur harku elektrik bëhet shumë i shkurtër.
Anti-ngjitje: ju lejon të shkëputni lehtësisht elektrodën nëse ajo mbetet e ngjitur në copë.

Kategoria: ,