Saldatrice elektronike DECA SIL 417

Burimet e fuqisë së saldimit të linjës SIL janë kompakte dhe të lehta për tu trajtuar, ideale për punë të vogla mirëmbajtjeje. Një produkt i besueshëm dhe i qëndrueshëm, i projektuar dhe prodhuar me kujdes në fabrikat tona në San Marino.

SIL 417 është versioni më i fuqishëm i linjës SIL. Ai jep 170 Amper në rrymë të vazhdueshme për elektroda saldimi nga 1,6 deri në 4,0 mm në diametër. Saldimet me rutil dhe elektroda të veshura bazë në metale të ndryshme: çelik, inox, gize etj.

Me pishtarin special ju lejon të saldoni në modalitetin TIG me ndezje me hark “gërvishtje”.

Ka një konsum të ulët të energjisë: mund të përdoret me fuqi të reduktuara të instaluara dhe të lidhet me një gjenerator motorik (shih tabelën e karakteristikave).

SIL 417 është i lehtë për t’u përdorur falë sistemeve të ndihmës së saldimit:

Fillimi i nxehtë: lehtëson goditjen e harkut.
Forca e harkut: ndihmon në parandalimin e ngjitjes së elektrodës në pjesën e punës duke rritur përkohësisht rrymën kur harku elektrik bëhet shumë i shkurtër.
Kundër ngjitjes: ju lejon të shkëputni me lehtësi elektrodën nëse ajo mbetet e ngjitur në copë.

Categories: ,

Përshkrim

Gama e rrymës së saldimit (Amp): 10 – 170A
Cikli i punës (Amp) (përdorimi DECA në 20°C): 170A – 48%
Cikli i punës (Amp) (EN 60974-1 40°C): 160A – 8%
Tensioni i qarkut të hapur (Volt): 102V
Tensioni i hyrjes (50/60 Hz): 1 Ph – 230V
Fuqia e absorbuar 60% / Maksimumi: 1,5 / 4,9 kW
Siguresa (Amp): 16A
Gjeneratori: +/- 15% (7 Kw)
ELETTRODAT ::
Rutil: Ø 1,6 – 4,0 mm
Bazë: Ø 2,0 – 4,0 mm
TIG: Ø 1,6 mm
Lidhja e daljes: DX 25 mm2
Mbrojtja termostatike: po
Pesha kg ≅: 3,6
Përmasat (mm): 337 x 131 x 207
TIPARET::
Fillimi i nxehtë: po
Kundër ngjitjes: po
Forca e harkut: po
TIG Scratch: po
KODI INFO LOGJISTIK: 279880
Barkodi: 8011399027686
Dimensioni i paketës, Gjerësia-Thellësia- Lartësia (mm): 400 x 170 x 355
Pesha e paketimit kg: 5.62
Copë për paletë: 54
KODI I INFO LOGJISTIK: 279891
Barkodi: 8011399031225
Dimensioni i paketës, gjerësia-thellësia-lartësia (mm): 375 x 375 x 215
Pesha e paketimit kg: 5,5
Copa për paletë: 36