Fryresi me akumulator DUB362Z

Vëllim dhe shpejtësi e lartë e ajërit e cila livrohet nga motori pa karboncina dhe dy akumulator 18 V Li-ion në seri
Antipluhur dhe rrjedhje te ujit per punime ne ambiente te jashtme
Fuqi më të lartë dhe sasi më të madhe të punës për shkak të motorit të ri pa karboncina
Celes per shpejtesi te ndryshueshme
Më pak zhurmë nga fryma e fryrë