Vidiatori FS2700

Dizajn kompakt per kontroll dhe manovrueshmeri
Ventilatore te dizajnuar qe ajri te mos fryje perreth ne vende te ngushta
Drite e integruar LED per vend pune me te ndricuar
Doreze ergonomike per lodhje sa me te vogel gjate punes
Fole per mbajtjen e puntos
Rregullimi 6-fazësh i momentit të rrotullimit për shumë aplikacione
Ideal per vidhosje te plastikes ne dru
Per vidhosje ne materiale te holla

Categories: , Tag: