Troko Elektroguri GA7010C

  • Sistemi kontrollues elektronik për lëshim të butë, dhe shpejtësi konstante në kushte të ngarkuara
  • Siguron mbrotje nga rrjedhja e grasos sepse unaza-O e gomës mbyll grason fortë brenda shasisë
  • Rregullim I mbuleses se diskut pa vegla
  • Ventilatore me strukture labirinth per heqje efikase te pluhurit
  • Doreze e rregullueshme ne cdo 90 grade per pune te rehatshme
  • Strukture labirinth per mbrojtje nga pluhuri , me llakim zikzag ne rotor
  • Shasia e vogël e ingranazhit për menaxhim dhe manovrueshmëri të lehtë