Troko Elektroguri GA4540C

Sistemi kontrollues elektronik për lëshim të butë, dhe shpejtësi konstante në kushte të ngarkuara
Ndezje e bute per tejkalimin e veprimit kthyes dhe pa dridhje
Super Joint System II i zhvilluar për përthithjen efektive të vibrimit
Kapese me e mire cilindrike , ergonomike , me dizajn te vecante te motorit
Kufizues aktual elektronik për mbrotje nga bingarkesa me llambën paralajmëruese
Doreza ansore për kontroll më të mirë nga operatori
Paisje me fuqi te larte