Trapani me cekic me akumulator HP332DSAE

  • Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
  • Llampe me 2 elemente LED me funksion pasndricues per ndricim maksimal te vendit te punes
  • Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës