Trapani me akumulator DF332DSAE

  • Drite e integruar LED per vend pune me te ndricuar
  • I lehte dhe kompakt por me dy shpejtesi mekanike
  • Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
  • Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata
  • Motori BL pa karboncina (BLDC) prodhimi i energjisë është më efektiv se sa motori DC me karboncina