Trapani-kaçavid DP4003

Grep per vendosje ne rryp
Doreze kunder rreshqitjes , ergonomike , dhe komode
Karkase e forte alumini rixhid
Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata
Celes me funksion para dhe prapa

Kategoria: , Tag: