Trapani-kaçavid 6408

Motor me fuqi të lartë për punet me te veshtira
Dizajn ergonomik për shtyrjen e lehtë të aksit të shpimit
Mandrino pa çelës lejon instalimin e lehtë të puntos dhe largimin e saj me një dorë
Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata

Kategoria: , Tag: