Trapani godites HP2071

Karkase e forte alumini rixhid
Doreze optimale ergonomike , me shtytje maksimale
Shpejtesi e njejte si para dhe mbrapa ul konsumin e karboncinave
Kontroll inteligjent me tregues me llampe nga mbinxehja dhe bllokimi
Kufizuesi I momentit te rrotullimit per mbrojtje te operatorit
Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata
Mandrino pa çelës lejon instalimin e lehtë të puntos dhe largimin e saj me një dorë
Celes me funksion para dhe prapa
Rregullime të tjera me një buton

Categories: , Tag: