Shënjues i përhershëm SOLA PMB

KARAKTERISTIKAT
Materiali Plastikë me cilësi të lartë
Gjatësia e modelit
PMB 13,8 cm 5,4 inç

Categories: ,

Përshkrim

TIPARET PMB
Rezistent ndaj ujit pothuajse në të gjitha sipërfaqet
Rezistent ndaj dritës dhe thahet shpejt
Shënuesi nuk rrokulliset gjatë punës falë kapëses
Veçanërisht i përshtatshëm për plastikë, karton, metal, qelq, gomë dhe dru
APLIKACIONET PMB
Dru i thatë
Letër/karton
Metal
Xhami
Gome
Plastike